Nieuwe serie concert 3

Alle concerten | Oude concerten
06-03-2016 | 16:00 uur

Bert is één van onze Nederlandse top pianisten. Bert ken ik al vanaf mijn studententijd toen hij samen met het Nationaal Jeugdorkest een Mozart pianoconcert speelde. Nog steeds speelt hij klassieke muziek en jazz, beide op het hoogst denkbare niveau. Winnaar van onder andere de VPRO/Boy Edgar prijs. Een grote eer om Bert erbij te hebben, vanmiddag op accordeon!

Ronald studeerde blokfluit en bijvak gitaar. Hij maakt sinds 1980 concertreizen en cd´s als blokfluitsolist en met diverse ensembles. Naast oude muziek speelt en schrijft hij nieuw werk en arrangementen voor blokfluit, saxofoon, harp en klankschalen. Naast ensemble coaching, blokfluit- gitaarles runt hij in zijn woonplaats Boekelo een Bed & Breakfast appartement.

Yonga is een muzikale kameleon. Oorspronkelijk uit Duitsland, deels woont hij in Korea met als thuisbasis Nederland. Yonga staat bekend om zijn dynamische, inventieve en avontuurlijke drumstijl. Vanmiddag zal hij u meenemen naar een nieuw level!

Bob Boswinkel was 2e stadsdichter van Enschede van 2008/2009 en is mede-initiatiefnemer van dichters in Enschede.
Zijn poëzie werd onder meer gebundeld in wij zijn van toen (2008), Enschede stadsgedichten (2009), Beeld in Woord (2009), fotografie en poëzie in Objektief (2014) en De stad in foto’s en gedichten (2015).

Musici:
Drums
Blokfluit
Piano, orgel
Klarinet