Ton Meijer

Alle concerten | KinderVlinders
Vestzak Theater, Enschede
16-02-2020 | 11:00 uur

Ton MeijerAndré Kerver, klarinettist en oprichter van Borboleta Music, gaat samen met een kinderboekenschrijver of een ander bekend iemand die houdt van kinderboeken,  ‘in gesprek’ met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De schrijver of acteur vertelt en leest voor, André maakt muziek, samen met een gastmusicus.

Maar kinderen doen ook méé. De voorstelling wordt mét elkaar gemaakt. Vragen stellen en opmerkingen maken mag. Kinderen geven aan wat ze leuk en mooi vinden en de artiesten haken hierop aan. Want het werkelijk beleven van theater, muziek en lezen is het leukste wat er is! Doe mee met André en wie weet is dit het begin van je eigen carrière als muzikant, schrijver of podiumartiest.

Met op 16 februari als gast: Ton Meijer
Tijdens de tweede editie van deze literaire kinderreeks komt acteur Ton Meijer langs. Ton speelt rond de 200 jeugdvoorstellingen per jaar, vaak gebaseerd op bekroonde kinderboeken. In het theater was zijn voorstelling Rintje op avontuur te zien, gebaseerd op het beroemde hondje uit de boeken van Sieb Posthuma.

Musici:
Bert WagendorpZin in Zondag met Aadje Piraatje