Flyer Koos MeindertsVan ‘Mooie woorden’ tot ‘Ballade van de Dood’: bestsellerauteur in het Vestzak

Bijna ieder kind heeft ooit wel eens een boek van Koos Meinderts gelezen. Na ruim vijftig (!) titels waarvan een aanzienlijk aantal is vertaald, met name in het Duits, komt deze beroemde kinderboekenauteur op zondag 24 november om 11.00 uur naar het Vestzak Theater in Enschede. Hij treedt op in de voorstelling ‘Zin in Zondag! Kinder vlinders met …’. De nieuwe serie van André Kerver, speciaal voor kinderen. André is bekend van zijn serie in o.a. Theater Concordia waar hij met Borboleta Music improviseert tijdens optredens van bekende fictie en non-fictie auteurs.

In deze kinderserie in het Vestzak Theater doen kinderen ook méé. De voorstelling wordt mét elkaar gemaakt. Vragen stellen en opmerkingen maken mag. Koos is met zijn theaterervaring namelijk niet alleen kinderboekenschrijver maar ook theatermaker voor volwassenen en kinderen. En dan met name musicals. Dus inspelen op kinderwensen is aan hem wel toevertrouwd.

Koos, André en gastmusicus Niels Bijl maken deze ochtend die tot 12.00 uur duurt muziek en lezen voor. En gaan ‘in gesprek’ met kinderen tussen 6 en 12 jaar. En extra leuk op deze 24ste november, de aftrap van de nieuwe serie: met je theaterkaartje kun je na afloop gratis ranja (of koffie/thee) drinken bij de Kidsclub van Kunst & Koffie. Loop hiervoor langs bij de Langestraat 56 in Enschede. Dat is ongeveer 100 meter lopen vanaf het Vestzak Theater, Walstraat 35, 7511 GG Enschede.

Wil je werkelijk beleven wat theater, muziek en lezen is? Doe dan mee met André en kom naar ‘Zin in Zondag! Kinder vlinders met Koos Meindert’. En wie weet is dit het begin van je eigen carrière als schrijver, muzikant of podiumartiest.

Kaarten voor kinderen jonger dan 13 jaar zijn € 5,00 p.p. Oudere kinderen tot 80 jaar betalen € 7,50. Te koop via www.hetvestzaktheater.nl of aan de kassa van het theater. Na afloop is er een drankje te halen bij Kunst & Koffie in de Langestraat 56 in Enschede. Na de voorstelling zijn er boeken van Koos Meinderts te koop en natuurlijk signeert hij deze.