Angelique Kunst tijdens ‘André Kerver ontmoet:…’

© Emiel Muijderman Op zaterdag 11 juni om 16.00 uur treedt schrijver en journalist van de TC Tubantia Angelique Kunst op tijdens de voorstelling ‘André Kerver ontmoet’… in Theater Concordia aan de Oude Markt 15 in Enschede. Zij schreef het boek Er is hier maar één de baas over de Twentse topondernemer en multimiljonair Gerard [...]

André Kerver ontmoet: Frank Lisser

Abendfantasien Gnadenkirche Legden – Nah

Drie keer per jaar biedt de serie “Avondfantasieën” de gelegenheid voor een bijzondere afsluiting van de week. Iedereen die, gestimuleerd door muziek en teksten, ofwel zijn eigen gedachten en gevoelens ordent of met nieuwe wil komen, is van harte uitgenodigd.

Winnaar Boekhandelsprijs 2022 bij ‘André Kerver ontmoet…’

Op zaterdag 5 maart om 16.00 uur treedt schrijver en columnist voor de Volkskrant Toine Heijmans op tijdens de voorstelling ‘André Kerver ontmoet’… in Theater Concordia aan de Oude Markt 15 in Enschede. Tijdens deze eerste voorstelling van Borboleta Music in 2022 vertelt Heijmans over zijn prijswinnende roman Zuurstofschuld.

Borboleta Music met Shantie Singh

Schrijfster Shantie Singh met haar meeslepende boek DE KIER. Borboleta Music met Martin Fondse (piano) en Uli Wentzlaff-Eggebert (contrabas).

Winnaar Hebban Debuutprijs Judith Fanto

Judith Fanto won met haar roman Viktor de Hebban Debuutprijs 2020: een hartveroverende, waargebeurde familiegeschiedenis over de betekenis van familiebanden. Gebaseerd op de lotgevallen van de Weens-Joodse familie van Fanto. De naamgever van het boek, Viktor, heeft echt bestaan. De musici van Borboleta Music; André Kerver, Christoph Mac-Carty en Ulrich Wentzlaff Eggebert gaan er samen met Judit weer een gedenkwaardige middag van maken.

Zin in Zondag met Aadje Piraatje

Op deze Zin in Zondag!-ochtend ontvangt André Kerver de acteur Ton Meijer. Samen met Christoph Mac-Carty spelen zij de voorstelling Aadje Piraatje, gebaseerd op de boeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Met met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord.

‘André Kerver ontmoet…’ journalist en schrijver Bert Wagendorp.

Op zaterdag 7 maart 2020 – de eerste dag van Boekenweek! – komt bij ‘André Kerver ontmoet…’ journalist en schrijver Bert Wagendorp.

Kinder vlinders met Koos Meindert

Van ‘Mooie woorden’ tot ‘Ballade van de Dood’: bestsellerauteur in het Vestzak Bijna ieder kind heeft ooit wel eens een boek van Koos Meinderts gelezen. Na ruim vijftig (!) titels waarvan een aanzienlijk aantal is vertaald, met name in het Duits, komt deze beroemde kinderboekenauteur op zondag 24 november om 11.00 uur naar het Vestzak […]

16 november André ontmoet Miek Smilde

Schrijver en journalist Miek Smilde treedt op tijdens de voorstelling ‘André Kerver ontmoet’. Deze middag wordt er bij de voorstelling voorgelezen uit de roman ‘Dorsmans dood’ die medio september uitkwam. Het recente boek van de geboren en getogen Almelose Smilde. Smilde koos met opzet voor een roman, en niet voor een non-fictie boek: “Tegenwoordig moet […]